-
  • Nederlands
  • English

Lente

17 Lente 1 LenteBij het doorbreken van de eerste zonnestralen is het belangrijk om als bedrijf mee te surfen op dit goed gevoel.  

Wij brengen terug kleur in uw zaak en die extra glimlach bij de klant door onze lenteaankleding.  Volledig samengesteld door onze etalagistes en geplaatst door een eigen team.  Uiteraard passen we alles aan naar uw wens of doel van de aankleding.  Eventueel worden zelfs de gebruikte kleuren aangepast aan de kleuren van het interieur of het bedrijfslogo.

 

 

Van zodra we van u het doel van de aankleding ontvangen, kunnen wij voor u verschillende opties uitwerken.  Dit kan gaan van een beperkte aankleding van een koeltoog tot een totale makeover van de winkel.

Gezien we steeds maatwerk leveren is het zeer belangrijk om een goede briefing te ontvangen waarmee we dan van start kunnen gaan met de voorbereiding.  Geen nood, we zijn zeer ervaren in het ontrafelen van het beeld dat u voor ogen heeft.


"Voor het jaarprogramma van onze etalage doen wij een beroep op de creativiteit van Nice & Bright."

Contactlens Studio   

Voor de aankleding van onze gevel doen we steeds beroep op Nice & Bright. Zij komen met leuke ideeën welke passen bij onze zaak.

Dhr. Van Houtem