-
  • Nederlands
  • English

LED bomen

17 Kerst 2 NAB BomenDeze nieuwste LED-bomen zijn echte eyecatchers: stijlvol en ecologisch verantwoord. Zij zijn 115 cm groot.  Verder bieden wij de keuze uit 3 soorten:

- een kunststoffen boom met een LED-lamp,
- een kunststoffen boom met aluminium coating en
- een kunstoffen boom met een bras (goudkleur) coating.  

De kunststof bomen met LED-lamp zijn ook geschikt voor buitengebuik:  een heel leuk effect bij het vallen van de avond.

Naast verhuur bieden wij sinds kort deze bomen ook aan in verkoop.  Alle details vindt u in de tabs hieronder. 

Met behulp van een afstandsbediening kunt u een van de 15 kleuren selecteren of opteren om de kleuren at random te laten verlopen.
Omwille van de LED-verlichting is het verbruik amper 2,5 Watt per boom. Hierdoor is het perfect mogelijk om de bomen gedurende de hele kerstperiode geactiveerd te laten.

Huurprijs per stuk voor de gehele kerstperiode: € 179,00 excl. 21% btw. Deze bomen kunnen ook via ons aangekocht worden. Verkoopprijs per stuk is € 315,00 excl. 21% btw.  Prijzen excl. verzending.  Alle LED-bomen komen steeds met een afstandsbediening om deze zelf te programmeren in de gewenste kleur.  Heeft u hierover nog vragen, laat u terugbellen door onze experts.

 

Deze Nice & Bright bomen zijn ook verkrijgbaar in brushed aluminium (zonder verlichting), in goud en zilver.  Dit wil zeggen dat er geen stroomtoevoer nodig is en dit maakt dat deze bomen overal inzetbaar zijn. Ze zorgen voor een stijlvolle uitstraling.. 

Huurprijs per stuk voor de gehele kerstperiode: € 149,00 excl. 21% btw. Dit zijn unieke stukken gezien het over een gelimiteerde productie gaat.


"Voor de kerstaankleding van al onze winkels doen wij steeds een beroep op Nice & Bright."

Vincent Huijbrechts   

"Jaarlijks genieten wij van uiterst mooi gedecoreerde kerstbomen op kantoor."

Mevr. Bosch