-
  • Nederlands
  • English

Kerstbomen

17 Kerst 1 KerstbomenWe passen elk jaar onze decoratie aan volgens de nieuwste trends en kleuren. Hierdoor is uw kerstboom voor klanten en werknemers steeds weer een aangename verrassing. Door ons brede aanbod van bomen, kleuren en stijlen zijn we altijd in staat om voor u de perfecte boom te verzorgen.

We gebruiken enkel kunststoffen bomen. Zo werken we aan brandveiligheid en dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld. Ook om die redenen gebruiken we enkel LED-verlichting met een tijdsschakelaar. Een bijkomend voordeel: uw energiefactuur blijft beperkt.

Hoe gaan we te werk?

  1. Na het ontvangen van de bestelbon, beginnen we al met de voorbereiding van uw bestelling. We nemen contact met u op over data en tijdstip voor op- en afbouw, locatie, contactpersonen enz.
  2. We komen ter plaatse en bouwen alle kerstbomen bij u op.
  3. We komen weer langs voor de afbouw. Uiteraard laten wij telkens de ruimte netjes achter. 

 

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan kunststoffen kerstbomen aan en komen tegemoet aan uw vraag door onze ruime keuze aan stijlen en kleuren. De kostprijs van de kerstbomen is afhankelijk van de grootte, het aantal decoratie-elementen en de hoeveelheid ledverlichting. Bekijk alvast de foto's hieronder en laat ons weten wat ons weten welke stijl en kleur u verkiest.

    Basic Luxe Premium Superb Diamond Specials
Hoogte van de kerstboom 240cm | 270cm 240cm | 270cm 230cm | 260cm 260cm 260cm 230cm | 270cm
Aantal LED-lampjes 100 300 576 | 672 672 672 300 | 400
Decoratie 0 54 | 60 105 | 120 180 250 o.t.k.
Huurprijs kerstboom €364 €436 | €469 €593 | €626 €996 €1214 o.t.k.

Alle decoratie die wij gebruiken, is zorgvuldig door het Nice & Bright-team uitgekozen en geniet daardoor de beste uitstraling. Wij volgen de mode door voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe zaken in binnen- en buitenland. Wij stellen de boom ter plaatse op en komen nadien ook alles terug ophalen.

Gezien wij u een zorgeloze dienst leveren voorzien wij dat alle verlichting via een timer op het electriteitsnet wordt aangesloten.  Zo hoeft u zich nooit meer af te vragen of de stekkers wel uitgetrokken zijn, de verlichting gaat automatisch aan en uit!  Uiteraard hebben onze etalagiste's steeds een stofzuiger bij om zo uw bedrijfsruimte netjes achter te laten.  U hoeft enkel te genieten!

Mocht u hierover nog vragen hebben, contacteer ons dan.

Zie onderstaande video voor de beroemde sparren van Nice & Bright.

Groot, groter, grootst! Nice & Bright voorziet in kunststoffen kerstbomen vanaf 3 m tot en met 20 m voor zowel binnen als buiten. 

De Super Size kerstboom wordt opgebouwd rond een stalen geraamte, dat vervolgens door middel van betonelementen wordt vastgezet. Zo kan hij alle weersomstandigheden aan. Vanaf een hoogte van 4,40 m spreken we van een Super Size boom, die gedecoreerd kan worden met diverse decoratie-items of met een zeer grote hoeveelheid verlichting, wat de boom in open lucht een prachtig aanzicht geeft in de avonduren en `s nachts. De hoeveelheid verlichting en de kleur zijn bespreekbaar en af te stemmen op uw wensen.

Computersturing
Tot de mogelijkheden behoort o.a. decoratie met LED-verlichting in twee kleuren. Een optionele computersturing die voorgeprogrammeerd wordt, stuurt de verlichting aan. Bijvoorbeeld:

06u00 - 50% gedimd
07u00 - 0% gedimd (aan)
20u00 - 50% gedimd
21u00 - 70% gedimd
22u00 - 90% gedimd

Hierdoor verkrijgt u een waaier van mogelijkheden: het uitschakelen van de kerstverlichting op 6 december, speciale shows tijdens shopping weekends, special requests, etc. 

De kerstboom is bovendien milieuvriendelijk, aangezien de elektriciteitsconsumptie beperkt wordt tot het absolute minimum.

Dit effect is zowel voor binnen als buiten inbouwbaar en enkel bij Nice & Bright verkrijgbaar. Maak gebruik van deze uitzonderlijke kans, reserveer uw Super Size bomen met computersturing tijdig!

Hieronder een voorbeeld van 2 Super Size bomen voor Quick te Anspachlaan.  Kleur van de verlichting afgestemd naar bedrijfskleuren van Quick.  Via een computersturing zijn zulke shows perfect mogelijk.

Zulke bomen worden gefotografeerd en leven een eigen leven op sociale media.  Hierbij een foto teruggevonden op Tumblr en Flickr.

Qiuck Anspachlaan Tumblr

Ook grotere bomen of een ander type verlichting voor de computersturing geeft meteen een ander effect: 

Uiteraard hoeven het niet steeds grotere bomen te zijn.  Afhankelijk van de mogelijkheden en architectuur van het gebouw kunnen we bijvoorbeeld ook werken met meerdere bomen.  Indien we deze via een computersturing verlichten lijken het wel dansende bomen.  Hieronder werken we met witte en gele verlichting.

Voor verdere informatie neemt u best tijdig contact met ons op.  Gezien het maatwerk is, hebben we hiervoor wel de nodige voorbereidingstijd nodig. De eerste stap, laat u terugbellen.

 


"Voor de kerstaankleding van al onze winkels doen wij steeds een beroep op Nice & Bright."

Vincent Huijbrechts   

"Als franchisehouder van enkele Quickfilialen in Antwerpen ben ik elke kerst weer op zoek naar vernieuwende decoratie die in het oog springt bij de klant."

Dhr. Korfmaker