-
  • Nederlands
  • English

Bedrukte kerstballen

17 Kerst 5 Bedrukte KerstballenAls distributeur voor de Benelux verzorgt Nice & Bright bedrukte kerstballen voor uw bedrijf. Een uniek kerstgeschenk voor uw klanten of een persoonlijke touch voor uw kerstboom.  De kerstballen zijn van geblazen glas, de opdruk is scherp en in vele kleuren mogelijk. Kortom, bedrukte kerstballen zijn een uniek en origineel idee! Bedrukking is al mogelijk vanaf 500 stuks. 
Bestel vandaag nog en uw kerstballen worden over 5 weken geleverd.

Contacteer ons met uw idee en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn om zo tot de perfecte oplossing te komen, al dan niet verpakt in cadeauverpakking.

Wij bieden u de mogelijkheid tot het bedrukken van kerstballen in alle mogelijke kleuren, zelfs met glittertekst of reflecterende opdruk.  Ook full colour-bedrukking is mogelijk. 

Voor specifieke afwerking, hoeveelheden en prijzen neemt u best contact op met Nice & Bright. Let op, de minimum hoeveelheid is 500 stuks.

Het is ook mogelijk om de kerstballen, kerstbomen of andere relatiegeschenken door ons te laten verpakken of leveren bij uw vaste klanten.

Indien gewenst, kunnen wij zelfs uw geschenken opslaan in ons bedrijf voor de 46 weken van het jaar die buiten de kerstperiode vallen.


"Jaarlijks genieten wij van uiterst mooi gedecoreerde kerstbomen op kantoor."

Mevr. Bosch   

De kerstballen waren van goede kwaliteit, netjes verpakt en op de afgesproken datum geleverd.

Marketing team HealthCity   
  •  
  •  
  •